Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Συγκινητικές προσφορές συμπολιτών μας

Για ακόμη μία φορά, ως Κίνηση Αλληλεγγύης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συμπολίτες μας, οι οποίοι απέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς τους. Το ενδιαφέρον τους για την προσπάθειά μας είναι συγκινητικό και μας δίνει το απαραίτητο κουράγιο, αλλά και την δύναμη, για να συνεχίσουμε το δύσκολο εγχείρημά μας. Το να απαλύνουμε την δοκιμασία των συνανθρώπων μας είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Η συλλογική προσπάθεια αποτελεί την απάντηση στην κρίση και πρέπει να βγούμε όλοι μαζί νικητές. Ο ένας βοηθά τον άλλον, στηρίζει τον διπλανό του, ενδιαφέρεται για τον πλησίον του και δεν σκέφτεται ατομικά. 
Όλοι μαζί μπορούμε! 


Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Αλεξ/πολης όπου τα μέλη του προχώρησαν, σήμερα Παρασκευή 18/12, σε μιά γενναία προσφορά προς την Κίνηση Αλληλεγγύης, με πολλές συσκευασίες τροφίμων, αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους προφίλ.





                        τα μέλη των εργαζομένων μπροστά στα είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν






Επίσης, σήμερα, μας τίμησαν με τις προσφορές τους και τα μέλη του Συλλόγου Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης. Ο Σύλλογος με χαρά υιοθέτησε την ιδέα να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, από τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν, ώστε να προχωρήσουν σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση προς τις οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά.

  Το 2ο σύστημα Προσκόπων, πάντα κοντά μας, μας προσέφερε ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης. Ο προσκοπισμός ανέκαθεν υπηρετεί στην πόλη μας τον συνάνθρωπο.




Τέλος, για ακόμη μία χρονιά, το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο ΛΕΓΓΕΤΣΗ, παλιός και σταθερός αρωγός της προσπάθειάς μας, συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας και διάφορα καθαριστικά/χαρτικά για τους σκοπούς της Κίνησης Αλληλεγγύης. 







Τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου