Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

7η μαζική εξόρμηση

Σήμερα Σάββατο (14-1-12) η Κίνησή μας πραγματοποίησε ακόμη μιά μαζική εξόρμηση (μεμονωμένες εξορμήσεις γίνονται σχεδόν καθημερινά). Οι οικογένειες που εξυπηρετούμε μας δίνουν να καταλάβουμε πως, πλέον, μας εμπιστεύονται και ελπίζουν από εμάς συμπαράσταση και Αλληλεγγύη. Σε αυτό ακριβώς το σημείο κάνουμε έκκληση προς τους Αλεξ/πολίτες για προσφορά, ιδίως τροφίμων.
Μετά τις γιορτές οι προσφορές ατόνησαν παρόλο που οι ανάγκες των συμπολιτών μας παραμένουν οι ίδιες. Κατανοούμε την δυσκολία της συγκυρίας, λόγω οικονομικής ανέχειας, αλλά η ηθική αποζημίωση της προσφοράς από το υστέρημά μας (όσοι έχουν πλεόνασμα δύσκολα το προσφέρουν...) είναι ανυπολόγιστη.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η μικρότερη προσφορά έχει μεγάλη σημασία για εμάς (ή καλύτερα για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας).
Να είστε όλοι καλά και καλή δύναμη.

1 σχόλιο:

  1. Κυρίες και κύριοι παρά τις Κασσάνδρες η κίνηση είναι ακόμη παρούσα ...λυπούμαστε που κάποιοι κύριοι κύριοι πίστευαν ότι η προσφορά μας θα ξεφουσκώσει μετά τις γιορτές αλλά πρέπει να ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε όσο ο κόσμος μας στηρίζει με την αγάπη του και τον οβολό του.. καλή συνέχεια σε όλους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή