Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση

Συγχαρητήρια στους 5 συλλόγους (Τριγώνου, Κρητών, Ν.Χιλής, Νίψας, Ακρίτες) που αποφάσισαν μέσω του χορού να αναδείξουν την αξία της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης! Πρέπει να παραβρεθούμε όλοι. Ο καθένας μας θα καταβάλλει το ευτελές ποσό των 3 ευρώ και σίγουρα θα πληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο! Για πρώτη φορά 3 λύρες μαζί: Θρακιώτικη- Ποντιακή - Κρητική!!! Ανάμεσα στις συλλογικότητες που θα ενισχυθούν, μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης, είναι και η Κίνηση Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε θερμά για την συμβολική αλλά και ουσιαστική απόφαση των τοπικών μας συλλόγων. Τέτοιες δράσεις αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία μας. Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια με την φυσική σας παρουσία.

 Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική εκδήλωση αγάπης και φιλανθρωπίας «Λύρες της Αγάπης» με τραγούδια από τη Θράκη, την Κρήτη και τον Πόντο.

Συμμετέχουν οι ορχήστρες: Εβρίτικη Ζυγιά, Μιχάλη Γιαχνάκη, Παύλου Τριάδη και Γιάννη Αντωνιάδη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξανδρούπολης, του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», και την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης.

Διοργάνωση:

  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών ΑΚΡΙΤΕΣ
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Τριγώνου Αλεξανδρούπολης
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Νίψας
  • Σύλλογος Κρητικών Ν. Έβρου
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Χηλής «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Υπό την αιγίδα της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου