Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Διεξήχθη με επιτυχία το τουρνουά αλληλεγγύης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά αλληλεγγύης, το Σάββατο  12 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Έβρου με την συνδρομή τοπικών ακαδημιών ποδοσφαίρου. Το τουρνουά διεξήχθη σε τρία γήπεδα συγχρόνως: στου Απαλού, στο Κ.Χριστοφορίδης (Μαρακανά) και στο i soccer, (με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων: Μ.Γ.Σ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ,  ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΑΪΣΤΡΟΣ, ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ, ΤΥΧΕΡΟ,  I-.SOCCER  & η γυναικεία  ομάδα  ΑΟ ΘΡΑΚΗ.).    Οι μικροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους συμμετείχαν ενεργά στην αλληλεγγύη καθώς γέμισαν τα προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεως, στις εισόδους των γηπέδων, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Συγκινητική ως χειρονομία με συμβολισμό και ουσία. Εμείς ευχόμαστε στους μικρούς αθλητές να τους γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά διότι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για μία κοινωνία που επιθυμεί να προκόψει πραγματικά κι όχι κατ' ευφημισμόν.


(ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών)

 Ένα διαφορετικό τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΕΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» με την ονομασία: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» πραγματοποιήθηκε  από το Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου το Σάββατο 12-12 -2015  (10:00-12:00) , υπέρ των σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης   και  του ΚΕΠΑΚΥ  του Δήμου Αλεξ/πολης.        Με τη συγκεκριμένη  πρωτοβουλία του Συνδέσμου  Προπονητών Έβρου  οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές  των  ακαδημιών της περιοχής , οι γονείς τους και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι  συν-πολίτες   φώναξαν από κοινού: «Κανείς  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας  να μην πεινάσει» & «Κανείς  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας  να μην κρυώσει»
 ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
     «Η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες που διέπουμε   δεν είναι μόνο  προσφορά σε  συνθήκες κοινωνικοοικονομικής κρίσης  ούτε είναι ένα έθιμο και συνήθεια - μία καραμέλα που πιπιλίζουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες ή όταν το επιτάσσει η μόδα.      Αντίθετα  είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της κοινωνίας.           
    Η κοινωνική αλληλεγγύη  αφορά πράξεις και όχι λόγια. Αναπτύσσει τη φιλία, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των προσώπων.      Ας  σεβαστούμε  και ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους γύρω μας  τώρα που το χρειάζονται . Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους,   να ανοίξουμε την καρδιά μας και να την προκαλέσουμε να  κινηθεί  στους δικούς  της ρυθμούς ζωής,  δυο (2) νότες  ακόμη πιο ανθρώπινες.». (Παπαπαντελής  Νικήτας , Γενικός Γραμματέας  Συνδέσμου Προπονητών  Έβρου)





                 ΕΚΦΡΑΣΗ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ

      Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ   ευχαριστεί ιδιαιτέρα όλους τους ευαισθητοποιημένους  συν-πολίτες  και ιδιαίτερα   τους γονείς των μικρών αθλητών   που  ανέδειξαν  για μια ακόμη φορά  τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά τους  αντανακλαστικά,  προσφέροντας   κάτι – έστω και το ελάχιστο – στο διπλανό  τους .        Θερμά ευχαριστήρια στους φορείς που στήριξαν τη συγκεκριμένη    κοινωνική δράση. Ειδικότερα: 1. Τον  ΔΗΜΟ Αλεξ/πολης  και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο αθλητισμού  κ. Βαταμίδη Ιωάννη  2. Το  ΚΕΠΑΚΥ ΔΗΜΟΥ Αλεξ/πολης  και τον πρόεδρο   κ. Βαμβακερό Αντώνη  3. Την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών  Αλεξ/πολης  4. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαΐστρου 5. Τις ακαδημίες  που φιλοξένησαν στα γήπεδά τους («ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ», «ΑΠΑΛΟΥ» &  «I-.SOCCER»)   τη  διοργάνωση      6. Τις ακαδημίες που συμμετείχαν ( Γ.Σ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ., ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ  ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΜΑΪΣΤΡΟΣ , ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ , ΤΥΧΕΡΟ ,  I-.SOCCER  & τη γυναικεία  ομάδα  ΑΟ ΘΡΑΚΗ.) 

Με εκτίμηση
Δ.Σ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ   ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΕΒΡΟΥ 



 Συνέντευξη του Στράτου Βραχιώλια στο γήπεδο διεξαγωγής του τουρνουά:
http://v4.deltatv.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4943:%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7&Itemid=214
 
 

Συνέντευξη του Νικήτα Παπαπαντελή για τον απόηχο του τουρνουά:  http://radiomax.gr/%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου