Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

δελτίο τύπου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!!!

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Έβρου ανακοινώνει την έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ οι οποίες λειτουργούν στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία, εντελώς δωρεάν,  για 17η συνεχή χρονιά!

Η επίσημη έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ για τους γονείς που έχουν ήδη εγγραφεί είτε στον Α΄ κύκλο εκπαίδευσης του Οκτωβρίου είτε στον Β΄ κύκλο του Φεβρουαρίου,  θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 6.00μ.μ.,  σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον με καφέ, στην αίθουσα «Σαμοθράκη» του ξενοδοχείου Classical Egnatia.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «…αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα…» από τον Ψυχολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης  κ. Στράτο Βραχιώλια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του Κέντρου καθώς και για τη λειτουργία των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Η παρουσία των γονέων στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση της θέση τους και τον σχηματισμό των ομάδων (βρεφικής, νηπιακής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας) καθώς και τον καθορισμό της ημέρας και ώρας λειτουργίας των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου