Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πασχαλινά ευχαριστήρια


 Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί δημόσια τους παιδικούς σταθμούς:
 "Λεγγέτση"(Λ.Δημοκρατίας 442 τηλ.2551032812 ), "Μαγικός Αυλός" (Μαυροκορδάτου 22 τηλ. 2551028546) και
"Καραβάκι" (6ο χιλ.Αλεξ/πολης -Μάκρης τηλ.2551039785)


 για την συμβολική μα τόσο ουσιαστική ενέργειά τους να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται το αλληλέγγυο πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας και εδραιώνεται η πεποίθηση πως η Κίνηση Αλληλεγγύης, μακριά από πολιτικές-κομματικές σκοπιμότητες, επιτελεί ανιδιοτελή και χειροπιαστό έργο προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους της περιοχής μας
Η συγκινητική ενέργεια των παραπάνω ιδιωτικών παιδικών σταθμών αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα για την πόλη μας καθώς γαλουχούνται μικρά παιδιά τα οποία θα κληθούν αύριο, ως πολίτες, να διαχειριστούν την κοινωνία και το μέλλον της πατρίδας μας.




Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο Ποντίων Νίψας καθώς στις 18 και 19 Απριλίου θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου (πρώην δημοτικό σχολείο) για τους σκοπούς της Κίνησης Αλληλεγγύης.


Είμαστε ευγνώμονες προς όλους όσους μας συμπαραστέκονται και ευχόμαστε από καρδιάς καλό Πάσχα, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!


O Πολιτιστικός σύλλογος Νίψας συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι,όσπρια,ζάχαρη, κ.α) για τους σκοπούς της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης.


Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Απριλίου στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Νίψας (πρώην δημοτικό σχολείο).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου