Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

τηλεοπτική συνέντευξη

Για πάνω  από τρία χρόνια η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης  αποτελεί παράδειγμα για το πως μπορεί ένας  άνθρωπος σήμερα να κάνει κάτι για την πατρίδα, το λαό και την κοινωνία που δοκιμάζεται από την καταστροφή. Είναι μία έμπρακτη απάντηση στο  ερώτημα "τί να κάνω" ή  "τί μπορώ να κάνω", είναι κυρίως η ελπίδα για τον συνάνθρωπό μας, ο οποίος δεν πρέπει να απογοητευτεί.

Μπορεί οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες να είναι πολλές, μπορεί η φτώχεια και η πείνα, να πολλαπλασιάζονται καθημερινά, υπάρχουν όμως άνθρωποι στην Αλεξανδρούπολη, που βοηθούν ανιδιοτελώς, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς προϋποθέσεις και κυρίως χωρίς ανταλλάγματα τους συνανθρώπους τους. Και η ανιδιοτέλεια αυτή έφερε ξανά τις χαμένες λέξεις εμπιστοσύνη, καθαρότητα προσώπου. Και αυτή η Κίνηση είναι που εμπνέει ανθρώπους, επιχειρηματίες, ακόμη και μικρά παιδιά να  προσφέρουν τη βοήθειά τους. Καλά Χριστούγεννα για όλους μας!

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη μέλους της   Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στους παρακάτω συνδέσμους :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου