Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

ανακοίνωση από ΚΕΘΕΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ διοργανώνει εκδήλωση, για να τιμήσει τα μέλη του που ολοκλήρωσαν τη δύσκολη και μακρά προσπάθεια της απεξάρτησης και επανένταξής τους στην κοινωνία, καθώς και τους εθελοντές που στήριξαν το πρόγραμμα από το 2002.
 Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, που εντείνει τις εξαρτήσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό, οι νέοι αυτοί άνθρωποι κατάφεραν να
ξεφύγουν από τα αδιέξοδα των ναρκωτικών και συνεχίζουν τον αγώνα τους για «καθαρή» ζωή, αποτελώντας πλέον ενεργά μέλη της κοινωνία μας.

Η Τελετή Ολοκλήρωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στον  αύλιο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ (Ηροδότου 1), στις 20:00. Την εκδήλωση υποστηρίζει καλλιτεχνικά το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης προσφέροντας ένα μελωδικό ταξίδι από την classic jazz έως το μοντέρνο αγγλικό και ελληνικό τραγούδι. Στο πιάνο η Μερόπη Κολλάρου. Τραγουδά η Καίτη Μακρή. Στο ελληνικό μέρος εμφανίζεται στο πιάνο ο Δημήτρης Κανίδης. Η βραδιά θα  κλείσει με  την άφιξη και ενημέρωση των ποδηλατών  της Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιήσουν βραδινή Ποδηλατοβόλτα Κατά των Ναρκωτικών.

Το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεξάρτησης που στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το τζόγο. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) που κάθε χρόνο υποστηρίζει  13.500 χρήστες ουσιών και τις οικογένειες τους, για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη  ζωή. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς φάρμακα και με σεβασμό στο απόρρητο, στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής και της Καβάλας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη, στο 25510 89595, καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου