Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

τουρνουά για την Αλληλεγγύη

Παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με μεγάλη επιτυχία για την Αλληλεγγύη

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε το τουρνουά στο οποίο έλαβαν μέρος οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Αθλητικό Όμιλο του Ποντιακού.
Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Α.Ο. Καππαδοκών, είχε σαν στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμει στους συνανθρώπους μας κάθε μέρα η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, με βασικό σύνθημα “Κανείς να μην πεινάσει, κανείς να μην κρυώσει”.

Επιπλέον η πρόσφατη απώλεια του παλαιού ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κώστα Χριστοφορίδη ώθησε τους οργανωτές να αφιερώσουν το τουρνουά στη μνήμη του, ώστε και ο ίδιος να χαίρεται βλέποντας από ψηλά τους μικρούς ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο άθλημα που τόσο αγάπησε αλλά και να προσφέρουν με την καρδιά τους για το συνάνθρωπό τους.

Η μεγάλη και ανιδιοτελής συμμετοχή των παιδιών και των γονιών τους, στην ωραία αυτή προσπάθεια, έδωσε θάρρος στους οργανωτές δείχνοντας ότι πρέπει να συνεχίσουν και να πραγματοποιήσουν στο μέλλον ανάλογες κινήσεις. Επίσης έδειξε πως παρά τα πολλά εμπόδια και τις δοκιμασίες  η Αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων της πόλης και της πατρίδας μας ενισχύεται και κάθε μέρα δυναμώνει. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου