Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

εκδήλωση

«Ο αθλητισμός και το παιδί μέσα από τα βιβλία». Εκδήλωση από τον Γ.Σ. Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Ο Αθλητικός Σύλλογος Γ.Σ. Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και η Π.Α.Μ.Θ., θέλοντας να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από της ιδρύσεως του συλλόγου, διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης με θέμα:
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 στις 19:00. Καλεσμένοι ο Νίκος Μιχαλόπουλος (εκπαιδευτικός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, πρωταθλητής ακοντισμού και μέλος του Laureus sports for good foundation) και η Άννα Βερούλη (παγκόσμια πρωταθλήτρια ακοντισμού). Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου Βαταμίδη, τη συμμετοχή των παιδικών χωριών SOS, του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασxόλησης του Δήμου με την επικεφαλής τους


Κα Χητου και το Ειδικό Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και δάσκαλος στο επάγγελμα, από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικά με το αγώνισμα του ακοντισμού. Είναι παντρεμένος με την Άννα Βερούλη από το 1997.
Η Άννα Βερούλη γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στο Ηράκλειο Αττικής. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 14 ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα και με σκληρή δουλειά, έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς στην Αθήνα το 1982 και κόσμου, χάλκινο μετάλλιο στο Ελσίνκι το 1983. Σταμάτησε το 1993 έχοντας στην κατοχή της 118 χρυσά μετάλλια και ήταν στις 5 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης αθλητριών όλων των ετών.
Από το 1990 ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με την ιδιότητα της αντιδημάρχου και υπεύθυνη κυρίως για τα "αθλητικά δρώμενα" του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου