Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ενημέρωση

Σήμερα, για ακόμη μία φορά, αποδείχτηκε ότι η Κίνησή μας αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής προσπάθειας του λαού μας για ανάσταση. Ανάσταση πνευματική και σωματική. Η προσπάθειά μας έχει αντίκρυσμα, αφού οι συνάνθρωποί μας στηρίζουν την ανιδιοτελή μας  πρωτοβουλία. Έτσι η ΖΟΥΡΑς ΦΑΡΜ μας έδωσε 2500 αυγά, ο ΥΦΑΝΤΗΣ πάνω΄από 50 κιλά αλλαντικά, ο ΤΡΟΦΕΥΣ του Χ και Κ. Παπαδόπουλου 12 κιβώτια με διάφορα τρόφιμα,  ο ΙΩΑΝΝΟΥ πολλά λαχανικά, το ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ γιαούρτια, ο φούρνος του Κώστα Κεβρεκίδη άφθονο άρτο, το κατάστημα υποδημάτων PROTASIS υποδήματα και το εστιατόριο ΕΛΥΖΕ και ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤ  έτοιμο φαγητό.
Συν Θεώ η Κίνησή μας είναι η έμπρακτη απάντηση στο βασικό ερώτημα "τι να κάνουμε;".
 Ευχόμαστε στην αφύπνιση του λαού μας για την πραγματική ελευθερία από τα δεσμά της πείνας και της εξαθλίωσης. Ο αγώνας συνεχίζεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Υ1Γ Μία πολύτεκνη οικογένεια δεν έχει ρεύμα για 10 μέρες!!!! Ήδη έχουμε δώσει 250 ευρώ αλλά το χρέος είναι 1040. Τη Δευτέρα μέλος της Κίνησης θα πάει στη ΔΕΗ για να επανασυνδεθεί το ρεύμα. Εάν χρειαστεί βοήθεια εκτιμούμε ότι μπορούμε να προσδοκούμε  σε εσάς, έστω και με λίγα ευρώ.
ΥΓ2 Μία ακόμη περίπτωση είναι η απόπειρα διακοπής ρεύματος σε ασθενή που κάνει χρήση οξυγόνου!!!!!!!!!!!! Αυτή προς το παρόν ελέγχεται, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για παν ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου