Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ο Σόρος ο "φιλάνθρωπος"...

Παρακολουθώντας την προχθεσινή συνέντευξη του "φιλάνθρωπου" Τζορτ Σόρος στους "Νέους Φακέλους" του Α.Παπαχελά (2/7/13), για ακόμη μία φορά, διαπιστώσαμε πως την έννοια της αλληλεγγύης (όπως και αυτήν της "δημοκρατίας", του "ρατσισμού" κλπ) πολλοί την χρησιμοποιούν ως "πλυντήριο" και ως "προβιά" για να περάσουν τα νεοταξικά απάνθρωπα και αντιδημοκρατικά τους σχέδια. Το μαύρο το κάνουν άσπρο, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και "εξαγνισμένοι" συνεχίζουν ακάθεκτοι το ανήθικο και πρόστυχο έργο τους. Ο Σόρος είναι η ζωντανή απόδειξη για αυτό. Ο άνθρωπος που είναι ο ηθικός και φυσικός αυτουργός για την ανέχεια και την κατάντια εκατομμυρίων ανθρώπων μας παραδίδει μαθήματα "φιλανθρωπίας" και "αλληλεγγύης". 
Η Κίνησή μας, όπως και δεκάδες ανάλογες κινήσεις στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, είναι η απάντηση της ανιδιοτελούς και αληθινής προσφοράς στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.
Κανείς "Σόρος" δεν θα μας σώσει παρά μόνο ο εαυτός μας και οι συμπατριώτες μας. Η πίστη στον Θεό και στον συνάνθρωπο αρκούν.

Για ακόμη μία φορά καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τον διπλανό τους που έχει ανάγκη. Δεν χρειάζεται να είναι ενταγμένοι σε κάποιον φορέα ή Σύλλογο ή Κίνηση. Ο καθένας ατομικά (αν έχει την δυνατότητα φυσικά) θα πρέπει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Θα πρέπει η κοινωνική συνοχή να επανέλθει στην κατεστραμμένη Πατρίδα μας ώστε να σταθούμε στα πόδια μας για να μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε τα "μεγαθήρια" που απειλούν ακόμα και την ίδια μας την ύπαρξη.

Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου