Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

μας έρχεται κι ο Σόρος για βοήθεια...


To παρακάτω δημοσίευμα το αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και αξίζει της προσοχής μας για πολλούς λόγους. Ο κύριος, όμως, λόγος βρίσκεται στην προσπάθεια εκμετάλλευσης της τραγικής οικονομικής δυσπραγίας και της ανέχειας των Ελλήνων συμπολιτών μας από "επαγγελματίες" του είδους οι οποίοι ψάχνουν τις ευκαιρίες ανά τον κόσμο και με πρόσχημα την "αλληλεγγύη" διεισδύουν στις κοινωνίες και χρησιμοποιούν για ίδιο όφελος την εκάστοτε τραγική κατάσταση. Προσπαθούν να επιτύχουν τους άνομους, απάνθρωπους και ανήθικους σκοπούς τους πάντα με την κάλυψη της "προσφοράς".
Η όλη προσπάθεια της Κίνησής μας είναι επίκαιρη όσο ποτέ καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας χωρίς ιδιοτελείς "σπόνσορες" και "μέντορες" . Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ΜΟΝΟΙ μας πρέπει να προσπαθήσουμε για να εξέλθουμε από το τέλμα. ΜΟΝΟΙ μας θα πρέπει να παλέψουμε για την συλλογική και ατομική μας ανάταση. ΜΟΝΟΙ μας πρέπει να αφυπνισθούμε προκειμένου να μπορέσουμε να κατανοήσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα όλα αυτά που μας συμβαίνουν.



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada  Απριλίου 16, 2013
Αλώνει τώρα και την Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, θέτοντας σε εφαρμογή -όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατία»- ένα πολυδάπανο σχέδιο «μουσουλμανοποίησης» αρχικά της πρωτεύουσας και στη συνέχεια της υπόλοιπης χώρας.
Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου (με τον περίεργο ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο σε βάρος της Ελλάδας) εισέρχεται στους δημόσιους μηχανισμούς, χαράσσει πολιτικές -κυρίως για τους λαθρομετανάστες- και με πρόσχημα τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων στήνει πολυπλόκαμους μηχανισμούς που δικτυώνονται με τις υπόλοιπες βαλκανικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ηδη από τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανοίξει τον δρόμο στον Σόρος ο (βασικός υποστηρικτής του) Γιώργος Παπανδρέου σε φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, επιβραβεύοντας την απόφασή του να στηρίξει τους λαθρομετανάστες
....................H Open Society είναι η οργάνωση του Σόρος που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο δίκτυο. Καλύπτει το σύνολο των Βαλκανίων, με επίκεντρο την πανίσχυρη οργάνωση Open Society Macedonia, δηλαδή το παράρτημα στα Σκόπια.
Τον Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Αθήνα ο καταλανικής καταγωγής διευθυντής της Open Society Jordi Vaquer, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διείσδυση του ιδρύματος του Σόρος, το οποίο εδρεύει στην Ελβετία, στην ελληνική κοινωνία. Κατόπιν τούτου ο Σόρος επανέρχεται δριμύτερος, επικαλείται τις «ανάγκες των Ελλήνων που έχουν πληγεί από την κρίση», δηλώνει την απόφασή του να ανοίξει Κέντρα Αλληλεγγύης στην Αθήνα -στο πρότυπο παρόμοιων κέντρων που λειτουργεί σε άλλες χώρες- και προσφέρει 520.000 ευρώ για να ανακαινιστεί ο δεύτερος όροφος του Παλαιού Φρουραρχείου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης, εκεί όπου ο κ. Καμίνης στέγασε τον περιβόητο Κόμβο Αλληλοβοήθειας. Ο τελευταίος έχει ήδη στοχοποιηθεί για την ανεξέλεγκτη λειτουργία του. Βασική προϋπόθεση όμως που θέτει ο Σόρος είναι να του παραχωρηθεί ο χώρος που θα ανακαινίσει για να στεγάσει τις δραστηριότητες της οργάνωσής του!
O άνθρωπος-κλειδί
Ανθρωπος-κλειδί στις δραστηριότητές του είναι η διευθύντρια των ιδρυμάτων Open Society, η αφγανικής καταγωγής, πανταχού παρούσα αλλά και μυστηριώδης Nazia Hussain. Εκπροσωπεί τις αντίστοιχες δραστηριότητες του Σόρος σε όλη την Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Υπήρξε αξιωματούχος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις νότιες και ανατολικές περιοχές του Αφγανιστάν, καθώς και σε τμήματα των επαρχιών βορείως της Καμπούλ.
Η κυρία Hussain σκοπεύει να αναπτύξει σειρά Κέντρων Αλληλεγγύης, ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου