Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια

Τις τελευταίες ημέρες εκπλαγήκαμε ευχάριστα από την κινητοποίηση του κόσμου ο οποίος, παρά την κρίση, απέδειξε για ακόμη μιά φορά πως η αλληλεγγύη και η θέληση για προσφορά δεν έχει να κάνει τόσο με την οικονομική ευρωστία αλλά όσο με την κατανόηση και
το φιλότιμο. Γίναμε αποδέκτες αρκετών προσφορών οι οποίες θα καλύψουν, έστω και προσωρινά, τις ανάγκες πολλών οικογενειών. Η αξία της εκάστοτε προσφοράς είναι σημαντική διότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές το να δίνεις κάτι από το υστέρημά σου είναι πραγματικά αξιέπαινο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε (σε τυχαία σειρά) τον Σύλλογο Συνταξιούχων του Δημοσίου που μερίμνησε για τον εφοδιασμό μερικών οικογενειών, την ΧΙΙη Μεραρχία η οποία μοίρασε τρόφιμα (μέσω του στρατιωτικού ιερέα) σε πολλές οικογένειες, τον Ανδρέα και την Βάσω (ανώνυμοι) οι οποίοι μας παρέδωσαν κοτόπουλα, το καφεκοπτείο "Άρωμα" για την προσφορά του σε τσάϊ και καφέδες, τον κ.Δεληρόκα Λ. για την συνεχόμενη στήριξη που μας παρέχει, τον κ.Σπύρο Χουρσελά ο οποίος δώρισε σε 10 οικογένειες 40 κιλά φρεσκότατο ψάρι, τον Σύλλογο Αρτοποιών Αλεξ/πολης οι οποίοι μας ετοίμασαν 25 βασιλόπιτες, το κατάστημα "Family's", το κρεοπωλείο "Γιάννης", τους κύριους Τσαγκαλίδη και Βαφειάδη Θ. οι οποίοι εκ μέρους του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών της πόλης (Γκαβανόζης Θ.- Δαλαβέρα- ΟΣΚΑΡ-Αθηναϊκό-ΠΑΡΦΕ- ΧΑΡΑ- Θεόφιλος- Μαρασκίνο-Μέλισσα- Μ.Βρεταννία- RIVAGE- "Σπίτι του Γλυκού") μας παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα γλυκισμάτων, τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους του Α.Τ. της πόλης μας για την συγκέντρωση τροφίμων, τον κ.Καραμαγιά για την γενναιόδωρη προσφορά του σε λαχανικά και φρούτα, τους φούρνους του Τάσου Κεβρεκίδη στην Καλλιθέα και του Κώστα Κεβρεκίδη στην Ν.Χηλή όπως και τον φούρνο της "Νατάσσας" (πρώην Τζαναβάρη) για την καθημερινή τους προσφορά σε αρτοποιήματα, τον Σιδηρόπουλο Κ. για τις 20 συσκευασίες μέλι που μας δώρισε, τον Δημήτρη Καλογνωμά για τις συσκευασίες καθαριστικών, τον Θωμά Παναγιώτη (Μακ Ντόναλντ) για τον καθημερινό του εφοδιασμό με σάντουϊτς και σφολιατοειδή, τον Θ.Παπατσαρούχα, το 11ο Δημοτικό σχολείο για τον μεγάλο όγκο τροφίμων και ρούχων που μας παρέδωσαν, τον κ.Πέτρο Μιχελή για τις συσκευασίες λαδιού, το ιχθυοπωλείο Marine Fish και ένα σωρό άλλους γνωστούς και αγνώστους οι οποίοι με την μικρή ή μεγάλη συνεισφορά τους κρατούν την Κίνησή μας ζωντανή, όπως και την ελπίδα. Ζητούμε συγγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον να τον ευχαριστήσουμε ονομαστικά (άλλωστε είναι τόσοι πολλοί).

Ευχόμαστε ειλικρινά να φτάσουμε ως κοινωνία σε τέτοιο σημείο που κάθε γειτονιά ή κάθε πολυκατοικία να φροντίζει τον αναξιοπαθούντα γείτονα-συγκάτοικο χωρίς να χρειάζεται να αναλαμβάνει η Εκκλησία, ο Δήμος, διάφορες Κινήσεις κλπ.
Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου