Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο - Απολογισμός

Σήμερα Τετάρτη 21/12 η Κίνησή μας πρόκειται να πραγματοποιήσει την 4η μαζική της εξόρμηση (ενδιάμεσα πραγματοποιούνται μεμονωμένες εξορμήσεις) και θα θέλαμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, λίγο πριν τις γιορτές.
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η δυναμική του όλου εγχειρήματος μας κατέπληξε.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Άλλοι με μικρή συνεισφορά και άλλοι με μεγάλη κατάφεραν και μας γέμισαν αισιοδοξία πως ακόμα τίποτα δεν χάθηκε σε αυτόν τον τόπο.
Οι οικογένειες που βοηθάμε αυτήν την στιγμή ανέρχονται στις 13 για την πόλη μας και στις 2 για την περιοχή των Φερρών. Επίσης βοηθάμε και 2 μεμονωμένα άτομα.
Για σήμερα θα μοιραστούν γλυκά, λάδι, κρέας και κρασί για τα Χριστούγεννα (μαζί με τα καθιερωμένα τρόφιμα- ρούχα- παιχνίδια).

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε μερικούς συμπολίτες μας επώνυμους και ανώνυμους.
Καταρχάς τους κ.κ. Κυργιαλάνη και Μαλτσάκη για την δωρεάν παραχώρηση της αποθήκης μας (επί της Βενιζέλου), τον Σύλλογο Ιατρικών Επισκεπτών, ο οποίος μας δώρισε 115 ευρώ εις μνήμην του αδικοχαμένου Γιώργου Μήνη, τον Σύλλογο Γυναικών Σαππών, που μας έφεραν από τις Σάππες πολλά δέματα, τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων για την προσφορά τους,
το κρεοπωλείο (ψηλά στην άνοδο) που μας προσέφερε μεγάλη ποσότητα κρέατος, την αλυσίδα υποδημάτων (επίσης ψηλά στην άνοδο) για την προσφορά των 25 ζευγαριών, τα "παγωτά Βαμβακούλα" για την παραχώρηση του καταψύκτη, την εταιρεία τροφοδοσίας καταστημάτων για την προσφορά της (16 κιλα μελομακάρονα), την τοπική οινοποιία (από Σουφλί) η οποία μας παρέδωσε 30 κιλά κρασιού, τον παπά Δημήτρη για την δωρεά των εικόνων της Παναγίας καθώς και τους δεκάδες συμπολίτες μας (γνωστούς και άγνωστους)  οι οποίοι κυριολεκτικά μας "σκλάβωσαν" με την προσφορά τους. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί η αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που μας επέδειξαν πολλοί γιατροί της πόλης μας οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους (πέραν της υλικής προσφοράς).
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους δύο τοπικούς τηλεοπτικούς μας σταθμούς, το τοπικό ραδιόφωνο του φίλου Δημήτρη, τις τοπικές μας εφημερίδες και τις τοπικές ηλεκτρονικές ιστοσελίδες (μπλογκς) που κατά καιρούς μας φιλοξενούν και μας προβάλουν.

Σύντομα θα αναρτήσουμε και φωτογραφικό υλικό
Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι δυσκολότερος μετά το πέρας των εορτών.
Να σας έχει όλους ο Θεός καλά.

Υ.Γ. προσπαθήσαμε με διακριτικότητα να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν διότι πολλοί δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου